Iubitor de stil casual pot purta

Dacă vă decideți să mergeți pentru un eveniment de seara, utilizați ca tranșee îmbrăcăminte exterioară. El arată foarte bine în combinație cu rochii de seara. Cel mai important lucru aici nu este de a alege rochia prea curbați. șanț montate vă va ajuta să atingă cu ușurință un mod grațios. încălțăminte adecvată, în acest caz, pot fi luate în considerare pantofi curte inchisa cu tocuri înalte. Aceste femei pot purta un trench de cocktail rochie cu mâneci decupată. În acest caz, tinuta poate fi completat cu mănuși lungi. Un sac mic se potrivește perfect în setul rezultat.

Iubitor de stil casual poate fi purtat trench cu blugi în diverse stiluri. O combinație deosebit de bună este o combinație de blugi strânse, precum și un șanț. Cu acest kit va arata bine nu numai pantofi și cizme, dar, de asemenea, mocasini confortabile. Mai ales a doua opțiune este potrivită pentru plimbări lungi în oraș sau cumpărături. Dacă se dorește, blugi pot fi înlocuite jambiere. Sub șanț, în acest caz, puteți purta orice doriți. Acest lucru poate fi, de exemplu, un tricou, camasa guler tunica sau jacheta. Pentru stilul casual, puteți alege în condiții de siguranță trenciuri de diferite culori. Cele mai relevante sunt acum turcoaz, coral, verde, rosu, bej si negru.

În vara rece timpul săptămânii stilisti sfătuiți să poarte un trench cu un tricou sau tricouri și pantaloni scurți elegant. De aici pantofi sunt cele mai potrivite sandale pene sau tocuri. În timpul verii, puteți purta o formă descheiat trench.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *