Dormi ca un jurnal cu aceste 7 tipuri de pătură

Practic, pături sunt folosite pentru a oferi caldura, mai ales în timpul somnului. Există mai multe tipuri de pătură așa cum se arată mai jos, dar fiecare este diferit din punct de vedere al grosimii, construcții și umple materialul.

Știați că, cuvântul „pătură”, a venit de la Thomas Blanket, omul care pionier o țesătură de lână puternic numit pătură Fabric Alte materiale de acoperamante?

numărul de thread, pe care le veți vedea o mulțime atunci când cumpără pături de soiuri, înseamnă numărul de fire țesute împreună în lungime și pe lățime într-un inch pătrat. De exemplu, pentru a produce un număr de fire 300, 150 lungime fire sunt țesute împreună cu 150 lățime fire. Ideea este că firele fine vă pot pune la cale împreună, mai moale și mai fină tesatura.

pilote
Pilotele acoperă pat cald din umplutură închisă între straturi de material și păstrate în loc prin liniile de coasere. Ceea ce îl face diferit de alții este modul în care bucăți de pânză sunt cusute împreună.

In mod normal, pilote format din trei straturi. Piesa de sus este stratul care este decorat și mai elaborate. Piesa de mijloc este un strat de vată, care oferă căldură. Cea de a treia piesa este suport. Aceste trei straturi sunt ținute împreună cu liniile de coasere care pot fi prelucrate într-o grilă, în rânduri drepte sau modele elaborate. Cele mai multe Pilotele sunt acasă realizate din diferite culori de pânză. Mamele și bunicile le va face cea mai mare parte din rochii vechi, tricouri și materiale achiziționate de la Sears doar pentru acea utilizare.
pilote

Un carpetă este un sac umplut cu puf, pene, lână sau alte umplutură naturale pentru a crea o acoperire pat cald, care ia locul plăpumi și cuverturi de pat. Carpetă cuvântul francez de jos, la fel ca în jos de la păsări. Plapumi sunt mai degrabă ca mângâietori, cu excepția faptului că acestea au capace care pot fi înlocuite, lavabile – la fel ca pillowcases de mari dimensiuni.
mângâietori

Un tip de pătură destinate să mențină utilizatorul cald, mai ales în timpul somnului, cu toate că ele pot fi folosite și ca tampoane saltea. Mângâietori sunt în general mari și de formă dreptunghiulară, umplute cu material izolant natural sau sintetic și îmbrăcate într-un înveliș / acoperire.

Patura afgan
O pătură afghan este, de obicei, tricotate sau croșetate, în forme geometrice. Astfel de pături au fost făcute pentru prima dată în Afganistan și în mod obișnuit utilizate fire pentru a face pătură cu modele geometrice și multe găuri modele dantelate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *